Хакатон «Чемпіонат 24/7»

Студент групи СБ-12 спеціальності 125 «Кібербезпека» Голояд Дмитро разом із своєю командою здобув перемогу у IT секторі Хакатону «Чемпіонат 24/7», який відбувся 18-19 вересня. Організатором цього чемпіонату був Молодіжний Центр Тернопіль.

Завдання для команд у IT секторі – створити платформу для студентів і досвідчених програмістів; для прикладу – Github або Prometheus.

Сам хакатон тривав 24 години. Цілу добу учасники клопітливо працювали над завданнями, а чудова група підтримки підбадьорювала дух кожної із команд. Значна конкуренція та високі вимоги до робіт розігрівали цікавість та бажання перемогти у кожного учасника.

Всього у чемпіонаті брало участь 13 команд – близько 80 людей. Зокрема у IT секторі було представлено 3 вправних команди.

Проте високий рівень знань студента та командна робота дозволили створити якісну роботу за такий короткий термін, не зважаючи на напругу та втому. Ніякі труднощі у роботі не змогли стати перешкодою для здобуття блискучої перемоги для Дмитра та його співучасників.