Грудень, 2023: Захисти магістерських робіт

26-28 грудня 2023 року на кафедрі кібербезпеки відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 125 «Кібезбезпека».


Здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень професійної підготовки, фахово представили свої роботи, аргументовано відповіли на поставлені членами комісії та присутніми запитання, проявили креативність і нестандартне мислення у розв’язанні комплексних проблем у сфері кібербезпеки та захисту інформації, показали вміння робити обґрунтовані висновки та підтвердили їх фактичними результатами досліджень.


Представлені до захисту кваліфікаційні роботи відзначено за елементами їх новизни, практичним спрямуванням, результатами впровадження. Голова та члени екзаменаційної комісії зазначили, що роботи виконані на високому рівні, їх тематика актуальна та своєчасна. Важливим та цінним для викладачів також є те, що частина випускників уже працевлаштовані за обраною спеціальністю або працюють в IT сфері, що підтвердив високий рівень їхніх робіт.


Колектив кафедри кібербезпеки щиро вітає своїх випускників зі здобуттям освітнього ступеня «Магістр». Нехай отримані знання та компетенції сприятимуть досягненню вами успіхів на професійній ниві!